Jump to content

Taidoho

Member
 • Content Count

  618
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

About Taidoho

 • Birthday 09/27/1979

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Finland
 • Interests
  Dogs (english bulldogs), cats, reading, heavy metal, gaming.

Recent Profile Visitors

1816 profile views
 1. Taidoho

  Rental ride

  Okies, thank you. Will try it again after job change. And tried it without the cart too.
 2. Taidoho

  Rental ride

  I already removed my client and downloaded it again and intstalled. I am running as administration but still can't see my mount. My graphic card is AMD Radeon HD 6900 Series. Any one?
 3. Taidoho

  Rental ride

  I updated my tRo via mini installer and updated the Ro client. Got enought bronce coins to buy a rental ride for my high merchant. Well, when I click the halter lead, I can't attack but I won't see the ride itself. What can I do more?
 4. Taidoho

  Finnish

  Mie oon ootellu suomalaisia peliin ja huudellut mainin vääräksi, ei ole kuulunut. Eikä edes Hannu! Nyt viimeistä iltaa taas pelissä ja sitten määrätön tauko kun lähden tuonne Paraisille. Siellä ei siis miun kone vielä ole, eikä kyllä edes nettiäkään.
 5. Taidoho

  Finnish

  Katoin mie ja tein sata kertaa muttei onnistunut. Nyt siun AI ja toimii. Kiitosta vaan!
 6. Welcome back! I just came back after a year++ to TRo and it's lovely to be back. See you ingame!
 7. Taidoho

  Finnish

  Minuu meinaa ruveta ärsyttämään! Mie en vaan saa toimimaan tuota AI:tä ja on kyllä kumma! CP ei mirAI:hin asennu ollenkaan ja kyllä on kurjaa. Kuka laittaisi miulle oman AI:n, toimivan, kopion tulemaan vaikka Facen kautta?
 8. Taidoho

  Finnish

  Heh, kylhän tuota aikaa on vieriny! Täällä sitä nytkin meren äärellä ollaan ja venettä huolletaan. Tosin myyntiin, tällä erää.
 9. Taidoho

  Finnish

  Morooo! Mie oon taas pelaamassa, jos joku tarviaa pelikaveria tai liitsiä tai juttuseuraa! Huomenna tosin pois, koska menen töitä koklaamaan kaikkine räkineni ja kuumeineni, mutta sitten taas vapailla!
 10. Back from a loooong break! What's up? :D

 11. Taidoho

  Finnish

  Kiitos! Jotenkin olen unohtanut käydä näillä sivuilla, josko siihenkin taas tottuisi. Miullakin aikaa on vaihtelevasti, jos en ole "mallikeikoilla" niin sitten olen töissä, vapaata kun töihin nähden vähän. Ja on miulla tuo burleskikurssikin alkamassa, katsotaan miten ajan saa riittämään.
 12. Taidoho

  Finnish

  Moikka kaikki! Mie sain viimein netin ja näyttää, että kerkeän pelaamaankin jossain välissä taas. En tee enää noita pitkiä päiviä, koska en saa muuta elämistä sopimaan niihin. Joten nähdään pelissä, jossain välissä.
 13. Taidoho

  Finnish

  Äh kun en kerkiä pelaamaan taas! No, jos joskus sitten taas...
 14. Taidoho

  Finnish

  Oijoi kun on lämmin! Mie en ole kerennyt kyllä yhtään tuohon kesäeventtiin osallitumaan. En sieltä kyllä mitään muuta haluaisi kuin tuon flying galapagon, mutta en jaksa ruveta selvittämään edes miten sen saisin. Jääköön nyt sitten tekemättä.
 15. Taidoho

  Finnish

  Toki riittää! Miulla on kaikki homujen leveloinnit kesken, lammas on ainut valmis.
×
×
 • Create New...