Jump to content

stuped

Member
  • Content Count

    31
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

1 Follower

About stuped

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

1776 profile views
  1. stuped

    bgm

    https://downloads.talonro.com/BGM.zip
  2. stuped

    CAN'T SAVING RESOURCE...

    I get patching on 2/11/2018 but can't saving resource, the patcher get freeze . I try to reinstall the game but still get same error, please help
  3. PENGEN JOB 3 CEMANA SAY? JANTUNGAN GA?

  4. stuped

    ACEH

    Serius dikit napa? Nyaris stroke bacanya
  5. stuped

    Kok jadi sepi yah???

    sama aja, sepii, kwkwkkwwkw
  6. stuped

    New VGA Card make graphic weird

    Thanks Boreas, force-reloading the GPU driver via ctrl+alt+del isn't even a complete fix as it can sometimes cause the following problems to happen: giving effect to other resolution game, I found blank layer for other games in my PC, the resolution have been change to big size. Slow the rate of loading screens and sometimes make lines, black splotches and other graphical distortions to appear across the screen in various locations ingame. I found graphics issues thread in Geforce Driver's forum that problem unresolved here is link
  7. stuped

    Gambar jadi Kasar

    Benar sekali Om saya pake Nvidia, ternyata masalah ini tidak terpecahkan, cara ctrl+alt+del [cancel] bukan solusi, beberapa game lain ikut terpengaruh optionnya, setelah saya coba maen game lain, resolusi ikut berubah dan muncul layar blank
  8. stuped

    Gambar jadi Kasar

    Sudah mencoba, namuan tidak ada perubahan juga :((
  9. stuped

    Gambar jadi Kasar

    Sudah dicoba, install ulang juga ga ngaruh, gambar kelihatan kasar dan kaya pixel getu
  10. Anyone can help, i changed VGA card with a new, when I tried TalonRO on it, the sprites started looking weird, character look some dotty and black. Change Graphic Option not work, please help!
  11. stuped

    Gambar jadi Kasar

    Suhu, ane minta tolong pencerahan, secara tidak sengaja ane mengklik [Graphic Option] dengan tujuan mengurangi lag dengan menurunkan [Sprite Resolution] pada tahap menengah, namun setelah koneksi ane anggap lancar kembali ane ubah ke asalnya, namun tidak terjadi perubahan, gambar tetap kasar dan tidak asyik dipandang mata, berikut ane tampilkan skrinsutnya, mohon pencerahannya suhu thank you
  12. After updated patch on May 2017, I got error item only for aegir item's. Anyone can help? How to roll back patching without uninstall or reinstall talonro? Thanks for help
  13. stuped

    B> Old Valkyrie Helm[1]

    B> Old Valkyrie Helm[1][clean] PM or mail me : s t u p i d
  14. stuped

    ACEH

    Kalo dari Medan memang banyak temanku di Talon masbro, mungkin udah bisa buat guild sendiri khusus orang medan
  15. Nah, mantap ulasannya Bos Nah, ini sejak migrasi ke server baru ane udah ga lag samasekali, enak banget narek di ujung prontera ke bawah ga goyang patah² :v
×