Jump to content

KousakaSatou

Member
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

1 Follower

About KousakaSatou

  • Birthday August 24

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

486 profile views
  1. KousakaSatou

    apa indihome sekarang main harus pake vpn?

    untuk indihome, yang bermasalah masuk game, pake windscribe aja deh. wkwkw maap agak telat, btw HAPPY CHINESE LUNAR YEAR \o/
  2. KousakaSatou

    Winter Scarves Quest 2017

    thanks, at last i can make my own costume without Wave. </3
  3. Please Price check on it. i'm thinking of selling it rush~
  4. KousakaSatou

    A RO veteran, but Noob on this Server

    Ohai. . welp, Welcome to TalonRO hope you havin' a Good time here. btw if you need any help, i can help ya~ ign: MamoruSama
  5. KousakaSatou

    iRO Iris Player, getting back into RO after years gone!

    i know the nostalgia memories but hey, welcome to the servers, hope you enjoy it here~ if you need a friend to hangout and play with, Feel free to pm me. ign:MamoruSama
  6. KousakaSatou

    Help building a WS

    Hai Guys. i'm kinda new in Whitesmith. i know there are such a build as "Vampsmith" but it's not that there any Build right? xD. and YES it was pricey for a Full-set for Vampsmith so if you guys knew any other build, mind if i knew? and where for which lvl? xD oh here's a little equipment for my WS atm.
  7. KousakaSatou

    Returning player

    Thankies Raine o/ Sankyu
  8. Hai. Mau nanya advice nihh, sebenar nya kita butuh pets gak sih kalo lagi farming atau MvP hunt? sama Pets apa untuk kelas apa. Thankies.
  9. KousakaSatou

    Returning player

    Hai there, I'm currently clueless what to do. i need some friends to hangout with and so~ IGN:MamoruSama. nice to meet y'all
  10. KousakaSatou

    Hello

    Hai Thur o/
  11. KousakaSatou

    Mohon bantuan Failed to Connect to Server

    Mungkin dari DNS di block di bagian firewall nya? kalo gue sih gitu Di firewall nya di block internet download sama game gitu makanya waktu itu ane gak bisa masuk.
  12. KousakaSatou

    Desert Dojo ~ [Social & PvM]

    already fill the survey though. sure will do.
  13. KousakaSatou

    Desert Dojo ~ [Social & PvM]

    Ohmai. This guild looks like my old home. Can i service my loyalness to this guild? pretty please. D: Guildless atm and never find a good guild atm. D:
  14. KousakaSatou

    Bug/Glitch

    Haloo! Ane punya masalah nihh soal login ke game... jadi gini kemaren" semenjak ane balik ke TalonRO login biasa gpp eh tapi semenjak 3 hari yang lalu ada tulisan "Failed to connect to the server" terus ane liat di google deh cara ngatasin nya, udah coba patch kRO tapi kRo nya juga tulisan nya "failed to retrieve" kata nya sih dns nya yang fail tapi gimana sih setting nya? ane gak ngerti Mohon Pencerahan nya
  15. So this is the guild im gonna join o3o/ idk if i can but i try my best at WoE! :3
×